Transformers: Rise of the Dark Spark toont eerste screenshots

Transformers: Rise of the Dark Spark toont eerste screenshots

Vanochtend kon je op GameParty de eerste bewegende beelden van Transformers: Rise of the Dark Spark zien. De game is zowel de follow-up van de Transformers-film als van Activision’s Transformers: War for Cybertron en Fall of Cybertron. In de game spring je van de ene wereld naar de andere en zo ontvouwt zich het verhaal van de jacht op een oude relikwie met eenzelfde kracht als de Matrix of Leadership: de Dark Spark. Gedurende de gehele single-player game kunnen spelers switchen tussen de helden van de nobele Autobots en hun tegenhangers, de doortrapte Decepticons. Gameplay bestaat, net zoals dat het geval was bij de hoog aangeschreven Cybertron-serie van High Moon Studios’, uit een combinatie van fast-paced running-and-gunning combat, vol korte en wendbare actie, in combinatie met grootschalige conflicten op open slagvelden, die compleet met tal van voertuigen worden uitgevochten. Zojuist heeft Activision de eerste screenshots vrijgegeven.

Transformers: Rise of the Dark Spark verschijnt voor de Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.