Trailer toont gameplay Transformers: Rise of the Dark Spark

Trailer toont gameplay Transformers: Rise of the Dark Spark

Activision toont vandaag een nieuwe trailer voor Transformers: Rise of the Dark Spark. De trailer laat snelle, close-up en persoonlijke acties zien van personages die een belangrijke rol spelen in de zoektocht naar Dark Spark. Niet één, maar twee tijdperken van Optimus Prime leiden deze aanval om de relikwie van ondoorgrondelijke macht veilig te stellen. Daarnaast keren ook helden en schurken terug zoals Bumblebee, Soundwave en de immens destructieve robot Bruticus, die gevormd wordt door vijf Combaticons. Verder laat deze trailer ook een nieuwe Transformer zien – Drift – een voormalige Deception die het heft in handen heeft genomen om zijn fouten uit het verleden die hij heeft gemaakt tegen de Autobots te herstellen.
Transformers: Rise of the Dark Spark komt 27 juni uit op de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.