Launch trailer voor Recoil

Launch trailer voor Recoil

Goliath lanceert net voor het begin van de zomervakantie een van de meest spectaculaire ‘tech toys’ van dit moment: Recoil. De speelgoedfabrikant overtuigt daarmee ‘first-person shooter-gamers’ naar buiten te gaan en het tot en met 16 spelers tegelijk tegen elkaar op te nemen in verschillende missies in een geavanceerd lasergame spel! Geen idee wat je jezelf moet voorstellen bij het horen van de naam ‘Recoil’?
https://www.youtube.com/watch?v=zyA921Q1p8s
Starten met spelen kan heel snel en eenvoudig: Recoil is te spelen met verschillende wapens (voorzien van force feedback) en accessoires, maar beginnen doe je met de starterset waar de WiFi-Hub bij zit en 2 RK-45 Spitfires. Verder volstaat het voor elke speler om een smartphone in zijn wapen te steken waarop de app is geïnstalleerd en verbinding te maken met de WiFi-Hub.

Met de app kan de game worden gestart en via GPS en Bluetooth kan elke speler zien waar de tegenstanders zich bevinden. Alle info wordt op het scherm van de smartphone gedeeld waaronder je levensbalk, het aantal kogels waar je over beschikt en andere details die je nodig hebt om te overleven. Meer informatie over hoe je een game kan starten en hoe Recoil precies werkt, kan je bekijken in onderstaande video.
https://www.youtube.com/watch?v=N0MvZGgJY6E
Naast de starter set kun je twee verschillende wapens los kopen: de RK-45 Spitfire en de grotere SR-12 Rogue. Daarnaast is er ook nog de Frag Grenade om tegenstanders in je omgeving op te blazen. Het spectaculaire Recoil is nu beschikbaar en kent de volgende richtprijzen:
• Starter Set: € 149,99
• Rogue Rifle: € 79,99
• Spitfire Pistol: € 59,99
• Frag Grenade: € 22,99

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.