League of Legends ESL-competitie op Epicon

League of Legends ESL-competitie op Epicon

Van 4 tot en met 6 juli aanstaande staan de Brabanthallen in Den Bosch geheel in het teken van EpiCon, de 3-daagse conventie waar de werelden van gaming, cosplay en meer samen komen. Bezoekers staat een enorme wereld (48.000 m²) boordevol beleving te wachten, die uniek is voor de Benelux. Nu onthult EpiCon de eerste ESL-competitie die tijdens de conventie plaatsvindt in de eSports arena: League of Legends.

League of Legends is de populairste wedstrijdgame van dit moment, ontwikkeld door Riot Games. Binnenkort beginnen de inschrijvingen voor de League of Legends-competitie. Deze wordt verzorgd door de ESL, die alles in goede banen zal leiden. In de komende maanden zullen de voorrondes worden gespeeld, waarin teams een finaleplek kunnen veroveren. De finale zal op een groot podium onder begeleiding van echte shoutcasters plaatsvinden op EpiCon.

Wil jij hier aan meedoen en je samen met je team inschrijven? Blijf dan EpiCon.nl in de gaten houden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.