Lego Batman 3: Beyond Gotham Bizarro World Pack nu beschikbaar

Lego Batman 3: Beyond Gotham Bizarro World Pack nu beschikbaar

Lego Batman 3: Beyond Gotham is extra bizar met de lancering van de Bizarro World Pack. De nieuwste aanvulling op de Season Pass voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC bevat de Bizarro League in een gloednieuw story level met meer personages, free play mode, exclusieve voertuigen en meer.
https://www.youtube.com/watch?v=l0QCdHvbep4
In de Bizarro World Pack kloont Bizarro de Justice League en creëert hij zo zijn eigen Bizarro League om de planeet Htrae te redden van de duistere Darkseid. Sluit je aan bij Batzarro, de slechtste detective ter wereld, de boze Bizarra, de bange Lantern GreenZarro en meer! Je verkrijgt toegang tot alle content met de Season Pass voor € 4,99. De DLC Season Pass geeft spelers toegang tot zes extra content packs: Bizarro World, Man of Steel, Dark Knight, Batman 75th, Arrow en, zeer binnenkort beschikbaar, The Squad Pack! Je kunt ook elk pack apart kopen voor €2,99.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.