LEGO Batman 3: Beyond Gotham krijgt releasedatum

LEGO Batman 3: Beyond Gotham krijgt releasedatum

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een nieuwe key art vrijgegeven van LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Daarnaast is onthuld dat de game op 12 november verschijnt.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


LEGO Batman 3: Beyond Gotham bundelt the ‘Caped Crusader’ zijn krachten met de superhelden van het DC Comics Universe en schieten ze naar de ruimte om de kwaadwaardige Brainiac te stoppen van het vernietigen van de aarde. Met behulp van de kracht van de ‘Lantern Rings’ laat Brainiac werelden inkrimpen om deze aan zijn gestoorde collectie van miniatuur steden van het gehele universum toe te voegen. De grootste superhelden en de meest sluwe schurken moeten zich verenigen en afreizen naar verschillende Lantern Worlds om de ‘Lantern Rings’ te verzamelen en Brainiac te stoppen voor het te laat is.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham verschijnt op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation3, Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.