LEGO Batman 3: Beyond Gotham krijgt wedstrijd via social media

LEGO Batman 3: Beyond Gotham krijgt wedstrijd via social media

Naar aanleiding van het recente succes van LEGO Batman 3: beyond Gotham’s “Hero Creator” wedstrijd onthult Warner Bros Interactive Entertainment nog twee spannende LEGO Batman 3: Beyond Gotham social media wedstrijden. Deze twee extra wedstrijden bieden fans een kans om buitenaards leuke prijzen te winnen!

Voor de volgende wedstrijd “Which Super Hero Are You?” (welke superheld ben jij?) kun je meedoen met de leuke LEGO Batman 3: Beyond Gotham quiz om te bepalen op welke superheld jij het meest lijkt. Hiermee maak je kans op geweldige prijzen. De eerste prijs is een krat vol met LEGO goodies en een PS4 en PSVita-exemplaar van LEGO Batman 3: Beyond Gotham. De eerstvolgende twintig winnaars krijgen LEGO Batman 3: Beyond Gotham voor PS4. De daaropvolgende twintig winnaars krijgen een PSVita game en de laatste vijftig winnaars krijgen een exclusieve LEGO Batman 3: Beyond Gotham poster.

Voor de laatste wedstrijd “Character Card Sharing” moeten de deelnemers vijf LEGO Batman 3: Beyond Gotham karakterkaarten delen via hun Facebook profiel en dan één simpele vraag beantwoorden. De eerste prijs is een zevendaagse vakantie naar Orlando, Florida, voor vier personen, met een dag toegang tot het Legoland resort om alle favoriete LEGO personages te ontmoeten. Dit pakket is inclusief vlucht, ontbijt in het hotel, vervoer van de luchthaven naar het hotel, shuttle van en naar het park en een reisverzekering (gebaseerd op vier personen die één kamer delen). De twintig daaropvolgende winnaars krijgen een exemplaar van LEGO Batman 3: Beyond Gotham voor een platform naar keuze. De laatste vijftig winnaars krijgen een exclusieve LEGO Batman 3: Beyond Gotham poster!

Winnen? Doe dan mee via Facebook.

In LEGO Batman 3: Beyond Gotham bundelt the ‘Caped Crusader’ zijn krachten met de superhelden van het DC Comics Universe en schieten ze naar de ruimte om de kwaadwaardige Brainiac te stoppen van het vernietigen van de aarde. Met behulp van de kracht van de ‘Lantern Rings’ laat Brainiac werelden inkrimpen om deze aan zijn gestoorde collectie van miniatuur steden van het gehele universum toe te voegen. De grootste superhelden en de meest sluwe schurken moeten zich verenigen en afreizen naar verschillende Lantern Worlds om de ‘Lantern Rings’ te verzamelen en Brainiac te stoppen voor het te laat is.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham verschijnt 12 november op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita, Wii U, 3DS en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.