Future Character Pack toegevoegd aan LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Future Character Pack toegevoegd aan LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Kleed je aan als een geheel nieuwe Batman in LEGO Batman 3: Beyond Gotham! Het Batman Future Character Pack introduceert nieuwe content in het Batman Beyond universum met onder andere nieuwe speelbare LEGO personages, kostuums en schurken. Het add-on character pack is nu verkrijgbaar voor de PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3 en PC voor €1,99!

In de toekomst, na de jaren van Bruce Wayne’s Batman, is een nieuwe held nodig om Gotham City te beschermen tegen zowel nieuwe als bekende bedreigingen. De Batman of the Future Character pack laat spelers de controle nemen over een nieuwe Batman, Terry McGinnis. Hij heeft een geavanceerd technologische Batsuit waarmee hij kan vliegen, Batarang pijlen kan afvuren en zelfs volledig onzichtbaar mee kan worden. Spelers krijgen ook toegang tot dodelijke schurken zoals de radioactieve Blight en de terugkeer van de Joker.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.