LEGO Batman: Beyond Gotham nu beschikbaar voor iOS

LEGO Batman: Beyond Gotham nu beschikbaar voor iOS

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, DC Entertainment en The LEGO Group kondigen vandaag de release aan van LEGO Batman 3: Beyond Gotham voor de iPhone, iPad en iPod touch. Het spel is nu beschikbaar in de App Store. Deze avonturengame, gebaseerd op de populaire game LEGO Batman 3: Beyond Gotham, zit boordevol actie en brengt de LEGO Batman ervaring naar fans voor onderweg. Tom Stone, Managing Director, TT Games:

We zijn razend enthousiast dat spelers nu kunnen genieten van het nieuwste LEGO Batman avontuur op hun mobiele apparaten, precies op tijd voor de zomervakantie. iOS is het perfecte platform voor spelers om gemakkelijk de leukste LEGO avonturen te ervaren in hun drukke levens.

In LEGO Batman 3: Beyond Gotham kruipen spelers in de huid van de Caped Crusader en andere iconische DC Comics superhelden wanneer ze de ruimte in schieten om de kwaadaardige Brainiac te stoppen voordat hij de aarde vernietigt. Spelers kunnen meer dan 100 karakters met hun eigen gadgets en eigenschappen vrijspelen, waaronder leden van de Justice League en de Legion of Doom. Fans kunnen het gehele jaar door karakterbundels verdienen of kopen uit de Batman Beyond serie, de Dark Knight franchise, Green Arrow, de klassieke Batman televisieseries en nog veel meer. LEGO Batman 3: Beyond Gotham bevat een ongelooflijke stemmencast, waaronder Troy Baker als Batman, Travis Willingham als Superman, Christopher Cory Smith als The Joker en meer. Het spel is te koop voor €4,99. De game is binnenkort verkrijgbaar via Google Play.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.