Arrow voegt zich morgen toe aan LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Arrow voegt zich morgen toe aan LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Kijk uit Bruce Wayne, een nieuwe miljardair komt naar LEGO Batman 3: Beyond Gotham! De nieuwe Arrow Pack, geïnspireerd op de TV serie en met Stephen Amell als Green Arrow die is gestrand op een eiland, is morgen beschikbaar als download voor PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 en PC voor € 2,99. Mensen die de season pass in hun bezit hebben kunnen de content gratis downloaden.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham spelers krijgen binnenkort toegang tot de Rainbow Character Pack, een gratis downloadbare add-on welke 20 januari beschikbaar is voor Xbox One, Xbox 360 en PC, en 21 januari voor PS4 en PS3. In de nieuwe pack gebruikt Batman zijn gebruikelijke reeks Bat-Gadgets en zijn laser-werende Rainbow pak om het op te nemen tegen Rainbow Raider, een kwaadaardige kunstenaar die de meest kleurrijke uitdaging tot nu toe blijkt te zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.