LEGO DC Super-Villains aangekondigd

LEGO DC Super Villains

Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
8.2

Sterk

LEGO DC Super-Villains aangekondigd

LEGO DC Super-Villains aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, de LEGO Groep en DC Entertainment kondigden LEGO DC Super-Villains aan; de eerste LEGO-game die spelers midden in een verhaal met schurken plaatst, vol favoriete locaties en personages uit het universum van DC. Voor het eerst geeft een LEGO-game spelers de mogelijkheid om hun eigen DC-superschurk te creëren en hiermee te spelen. Hun personage wordt het middelpunt van het verhaal, terwijl ze samenwerken met een verscheidenheid aan iconische schurken in dit hilarische en originele verhaal dat samen met DC is geschreven. LEGO DC Super-Villains is vanaf 17 oktober 2018 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC.
LEGO DC Super-Villains geeft spelers een leuke en grappige manier om ongein uit te halen door de sinistere krachten en geestige mogelijkheden van hun DC-superschurk te gebruiken. Met een niet eerder vertoonde hoeveelheid aan variabelen om uit te kiezen, kunnen spelers in het begin van het verhaal hun personage creeren en aanpassen naar eigen smaak en nieuwe krachten en mogelijkheden ontgrendelen in de grappigste LEGO-game tot nu toe.

– Tom Stone, algemeen directeur van TT Games.

Het originele verhaal in LEGO DC Super-Villains zet het DC-universum op zijn kop met een onvergetelijk avontuur vol gedenkwaardige schurken dat zich afspeelt op bekende DC-locaties. DC’s stal van iconische superschurken kent zijn gelijke niet en fans zullen genieten van het samenwerken met The Joker, Harley Quinn, Lex Luthor en diverse andere schurken om de aarde van een nog groter kwaad te redden.

– Ames Kirshen, vicepresident interactie en animatie bij DC Entertainment.

LEGO DC Super-Villains biedt spelers een nieuwe manier om met hun favoriete DC-personages met een vleugje lichtzinnige schurkenstreken te spelen. Spelers zullen genieten van het uitgestrekte DC-universum op een manier die alleen mogelijk is met LEGO.

– Sean McEvoy, vicepresident digitale games van de LEGO Groep.

In LEGO DC Super-Villains is de Justice League verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een groep nieuwe helden uit een parallel universum, die zich hebben uitgeroepen tot het ‘Justice Syndicate’. Beruchte DC-superschurken uit de “Legion Of Doom” ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren. Met het compleet aanpasbare superschurkpersonage van de speler in de hoofdrol moet dit team van kleurrijke wetsovertreders zijn krachten bundelen om de kwade plannen van de onbekende vreemdelingen te dwarsbomen.

Aan het begin van de game kunnen spelers hun eigen unieke schurk en hoofdpersonage creeren. Hiermee kunnen ze in de verhaalmodus samenwerken met een verscheidenheid aan DC-superschurken. Wanneer spelers verder komen in het spel, ontgrendelen ze nieuwe mogelijkheden en krachten en kunnen ze hun personage blijven aanpassen om de kwaadaardige bedreiging het hoofd te bieden. Familie en vrienden kunnen op elk moment meedoen in de verhaalmodus met de lokale co-op-modusvoor twee spelers, waarin ze hun krachten kunnen bundelen voor epische baasgevechten.

Een Deluxe-editie met de content van het hoofdspel, de Season Pass-content en vroege toegang tot het DC Super-Villains: TV Series DLC-personagepakket kan vanaf nu gepre-orderd worden. De fysieke versie van de Deluxe-editie wordt ook geleverd met het exclusieve LEGO-minifiguurtje Lex Luthor Superman, terwijl digitale consumenten het Justice League Dark DLC-personagepakket bij hun Deluxe-editie ontvangen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.