Nieuwe maps en Franse voertuigen in World of Tanks op console

World of Tanks

PC PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
7.9

User Avg

Nieuwe maps en Franse voertuigen in World of Tanks op console

Nieuwe maps en Franse voertuigen in World of Tanks op console

Wargaming heeft een grote content update gereleaset voor World of Tanks op de PlayStation 4, Xbox One en Xbox 360. Deze 3.1 update voegt alle content tussen de drie consoles samen waaronder Franse tanks voor de Playstation 4 en een nieuwe Franse tech lijn voor de andere platformen. Ook bevat deze update ook twee nieuwe weersvarianten in de populaire maps Steppes Sandstorm en Erlenberg Blizzard. Daarnaast zullen er ook vanaf 15 juli bepaalde missies beschikbaar komen waarbij je een AMX CDC kunt winnen.

Op de PlayStation 4 zijn er 44 Franse tanks toegevoegd die allemaal zeer wendbaar zijn. De Xbox 360 en de Xbox One krijgen een nieuwe lijn met daarin de FCM 36, Renault R35, Somua S35, SARL 42, Renault G1, AMX 30 1er Prototype en de AMX 30 B.

Tankers kunnen met hun nieuwe Franse Tier 9 en 10 tanks nieuwe weervarianten van Steppes Sandstorm en Erlenberg Blizzard spelen. Steppes Sandstorm is een vrij open desolate map waar, de naam verraad het al, een zware zandstorm gaande is waardoor het zicht enorm belemmerd wordt en het een onbehaaglijk gevoel geeft. Erlenberg Blizzard is een ondergesneeuwde woestenij vol ruïnes en een bevroren rivier in het midden van het veld iets wat nieuwe aanvalstechnieken vereist.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.