LEGO Jurassic World nu voor iOS en Android

LEGO Jurassic World nu voor iOS en Android

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en Universal Brand Development kondigen vandaag de lancering aan van LEGO Jurassic World voor iPhone, iPad, iPod touch en Android apparaten. De mobiele game is nu beschikbaar via de App Store en Google Play. Voor het eerst in een LEGO videogame kunnen spelers Apple’s 3D Touch controls gebruiken om de belevenis op de iPhone 6s te verbeteren.

De avonturengame boordevol actie brengt de spanning van alle vier Jurassic films voor het eerst samen in één mobiele game; meer dan twee decennia aan epische films van Universal Pictures en Amblin Entertainment, waaronder Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en de recente blockbuster Jurassic World. De videogame bevat de herkenbare LEGO humor van TT Games en biedt een spannend avontuur met onvergetelijke scenes en actie uit de film. Spelers beleven de meest memorabele momenten van de franchise en kunnen op onderzoek uit gaan in het uitgestrekte gebied van Isla Nublar en Isla Sorna. Tom Stone, Managing Director, TT Games:

We zijn blij dat we het avontuur van LEGO Jurassic World nu ook naar mobiele apparaten kunnen brengen. Van het creëren van en spelen als een dinosaurus tot het reizen door Isla Nublar en meer: fans kunnen zich nu onderdompelen in de actie van de iconische film franchise waar en wanneer zij maar willen.

In LEGO Jurassic World kruipen spelers in de huid van interessante Jurassic film personages, zoals Owen Grady (Chris Pratt), Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), Ian Malcolm (Jeff Goldblum) en Dr. Wu (BD Wong). Spelers doorlopen 20 story levels in hun missie om het kostbare amber met dinosaurus DNA te verzamelen. Spelers gebruiken het DNA om aan hun dinocollectie te bouwen en kunnen onderdelen combineren om nieuwe soorten te creëren. Spelers kunnen met de Dino Customizer kleuren, lichaamsdelen en vaardigheden combineren of zelf in de gigantische voetstappen van de LEGO dinosaurussen treden en als deze beesten spelen.
https://www.youtube.com/watch?v=MsCOJtLTAmc
LEGO Jurassic World heeft een rating van 7 jaar en is nu verkrijgbaar voor € 4,99 in de App Store voor iPhone, iPad en iPod touch en voor € 5,32 in Google Play voor Android apparaten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.