LEGO Jurassic Park heet je welkom met nieuwe trailer

LEGO Jurassic Park heet je welkom met nieuwe trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment geeft de nieuwste trailer vrij voor LEGO Jurassic World. In deze trailer worden spelers uitgenodigd voor een VIP tour in LEGO Jurassic World’s hoogstaande faciliteit en kunnen ze een blik werpen op LEGO dinosaurussen als Indominus Rex, Mosasaurus en een kijkje nemen in het Creatie Lab. Het familievriendelijke avontuur begint met de opening van het park van LEGO Jurassic World in Nederland op 11 juni 2015, voor PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Nintendo 3DS en PC.
Na de epische verhaallijnen van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III en de langverwachte Jurassic World is LEGO Jurassic World de eerste videogame waarmee spelers alle vier Jurassic films kunnen herbeleven en ervaren. Het spannende avontuur, compleet in LEGO vorm en verteld met de typische klassieke LEGO humor van TT Games, recreëert onvergetelijke scènes en acties uit de films.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.