LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril nu beschikbaar

LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril nu beschikbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, Marvel Entertainment en The LEGO Group beginnen de zomer goed met de release van LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril voor de mobiele apparaten van Apple. LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril biedt een origineel verhaal dat het hele Marvel Universum doorkruist. Fans kunnen spelen als Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en vele andere Marvel personages. Samen bundelen ze de krachten om Loki en tal van andere Marvel schurken ervan te weerhouden een superwapen te ontwikkelen, dat de wereld kan vernietigen!

In LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril beleven spelers 45 missies boordevol actie, waar zij op bekende locaties jagen op Cosmic LEGO Bricks. Spelers nemen het op tegen vijanden, met meer dan 90 speelbare personages, met behulp van razendsnelle gevechtstechnieken en door super moves te activeren, zoals de Hulk’s Thunder Clap en Iron Man’s Arc Reactor. Spelers krijgen direct toegang tot hun favoriete Marvel Super Helden, Super Schurken en power-up krachten door In-App aankopen.
LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril is ontwikkeld door TT Games en nu beschikbaar voor € 4,49 in de App Store.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.