LEGO Ninjago: Nindroids aangekondigd

LEGO Ninjago: Nindroids aangekondigd

Go, LEGO Ninjago, go! Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen vandaag de tweede videogame van de razend populaire LEGO Ninjago franchise aan: LEGO Ninjago: Nindroids. De videogame verschijnt deze zomer voor Nintendo 3DS en PlayStation Vita. De nieuwste handheld game, ontwikkeld door Hellbent Games in samenwerking met TT Games, biedt een hoogwaardige gameplay ervaring boordevol actie, gebaseerd op het populaire LEGO Ninjago TV programma en de speelsets. Tom Stone, Managing Director, TT Games:

Het is meer dan twee jaar geleden dat we de eerste LEGO Ninjago game introduceerden. We zijn blij de serie voor onze fans weer terug te brengen met LEGO Ninjago: Nindroids. Jonge gamers zullen enorm veel plezier beleven om als hun favoriete Ninja te spelen en we introduceren nieuwe personages en schurken. LEGO Ninjago: Nindroids is de ultieme Ninja actiegame voor kinderen!

LEGO Ninjago: Nindroids bevat 30 flitsende levels boordevol actie en volgt de hoofdverhaallijn van de gloednieuwe “LEGO Ninjago Rebooted” animatieserie. In de game moet de speler als een ware Spinjitsu Meester vechten, speciale bewegingen en combinatie aanvallen inzetten of geheime wapens, zoals Technoblades, om computers te hacken en zo puzzels op te lossen en de stad te verdedigen. Spelers staan oog in oog met hun grootste uitdaging om de New Ninjago City te beschermen tegen het leger van Overlord Nindroid. Infiltreer in de Borg Tower, vlieg met de Kai Fighter en strijd tegen de kwaadaardige Tech Wu. Neem je gevechten naar de straten in Cole’s Earth Mech en Jay’s Thunder Raider, verdedig het luchtruim in Zane’s Ninjacopter, ontvlucht Pythor op Lloyd’s Golden Cycle, en betreed de Digiverse voor een episch slotgevecht. De Story modus bevat een aantal extra favoriete personages, zoals Nya, Sensei Garmadon, Samurai X en PIXAL.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.