Nieuwe LEGO Ninjago: Nindroids trailer vrijgegeven

Nieuwe LEGO Ninjago: Nindroids trailer vrijgegeven

De LEGO Ninja’s komen weer in actie! Grijp je technoblades en maak contact met jouw innerlijke Spinjitzu om de New Ninjago City te helpen beschermen tegen het directe gevaar. Werp een eerste blik op de LEGO Ninjago: Nindroids gameplay in de gloednieuwe trailer.
LEGO Ninjago: Nindroids komt deze zomer uit op Nintendo 3DS en PlayStation Vita. De videogame is gebaseerd op de eerste vijf nieuwe afleveringen van de TV animatieserie: “LEGO Ninjago Rebooted”. Spelers strijden voor en verdedigen de nieuwe Ninjago stad waar de Ninja’s geconfronteerd worden met een technologische dreiging van de kwade Overlord en zijn robotleger van Nindroids. De Ninja’s moeten met man en macht strijden om Ninjago te redden en maken daarbij gebruik van snelle combinatieaanvallen, unieke vechtbewegingen, speciale wapens en nieuwe voertuigen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.