Lego Star Wars: The Complete Saga verschenen voor iOS

Lego Star Wars: The Complete Saga verschenen voor iOS

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, LucasArts en The LEGO Group kondigen vandaag de release aan van LEGO Star Wars: The Complete Saga voor iPhone, iPad en iPod touch. De game is vanaf nu beschikbaar in de App Store. Sinds de prijswinnende videogame LEGO Star Wars: The Complete Saga in 2007 op consoles en handhelds verscheen, hebben fans over de hele wereld ervan genoten. Met de release van LEGO Star Wars: The Complete Saga op iOS kunnen fans nu waar en wanneer zij maar willen afreizen naar verre sterrenstelsels, terwijl ze hun favoriete filmmomenten herbeleven.

We zijn enorm trots dat we onze veelgeprezen LEGO Star Wars: The Complete Saga beschikbaar hebben gemaakt voor iOS spelers. Met honderden mogelijkheden om karakters aan te passen, een overvloed aan puzzels om op te lossen en uitgestrekte werelden om te verkennen, kunnen mobiele gamers genieten van eindeloos veel gameplay met LEGO Star Wars: The Complete Saga voor iOS.

– Tom Stone, Managing Director, TT Games, Publishing.

In LEGO Star Wars: The Complete Saga voor iOS beleven spelers de epische avonturen uit alle zes de films en spelen zij tot 120 karakters vrij, waaronder Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Han Solo en Obi-Wan Kenobi. Ze spelen als hun favoriete Jedi Knight of Sith Lord, door de ‘Force’ met hun vingertoppen te besturen. Met een tik of een veeg over het scherm, kunnen spelers de ‘Force’ gebruiken en een Lightsaber duel aangaan met of tegen het kwaadaardige ‘Empire’!

De LEGO Star Wars app is gratis te downloaden. Spelers spelen de Star Wars: Episode 1 The Phantom Menace story mode, met 36 levels boordevol actie, gratis. Alle andere episodes, additionele content en andere spannende in-game content, zoals speciale missies, levels en modi, zijn verkrijgbaar tegen betaling.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.