LEGO Star Wars: The Force Awakens geeft Finn gameplay trailer

Lego Star Wars: The Force Awakens

3DS PC PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Wii U Xbox 360 Xbox One
8.9

Sterk

5.4

User Avg

LEGO Star Wars: The Force Awakens geeft Finn gameplay trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment geeft de volgende character vignette vrij voor LEGO Star Wars: The Force Awakens met in de hoofdrol Finn, een van de nieuwste helden die zich aansluit bij het verzet om het op te nemen tegen de First Order. De video toont Finn’s LEGO personage in volle glorie door middel van belangrijke gameplay momenten, cinematische cutscenes en authentieke audio opnames, allemaal met de kenmerkende LEGO humor. De vignette bevat originele dialogen van acteur John Boyega, die de rol speelt van Finn in de film Star Wars: The Force Awakens.

LEGO Star Wars: The Force Awakens verschijnt op 28 juni 2016 en markeert de triomfantelijke terugkeer van de nummer één LEGO videogame franchise en dompelt fans onder in het nieuwe Star Wars avontuur zoals nooit tevoren. Spelers beleven de epische actie van de blockbuster opnieuw op de leuke, humoristische manier die alleen een LEGO game kan bieden. De videogame bevat alle verhaallijnen uit Star Wars: The Force Awakens. De game bevat ook exclusieve speelbare content die bestaande en nieuwe fans meeneemt op avonturen die zich afspelen in aanloop naar Star Wars: The Force Awakens, en geeft extra inzicht in de nieuwe film en zijn personages.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.