Maak kennis met de Firing Squad uit Agents of Mayhem

Agents of Mayhem

PC PlayStation 4 Xbox One
7.7

Goed

Maak kennis met de Firing Squad uit Agents of Mayhem

Maak kennis met de Firing Squad uit Agents of Mayhem

Wanneer de meest duistere Legion-troepen verwoesting veroorzaken, komt Mayhem’s Persephone met het zware geschut en haalt zij The Firing Squad erbij.

Scheherazade, een raadselachtige moordenaar, heeft duizenden verhalen over haar verleden, maar in hoeverre het waargebeurd is weet niemand. Scheherazade is zo dodelijk als ze flexibel is. Bewapend met haar zwaard en haar vlijmscherpe messen kan ze, door haar flitsende snelheid, uit het niets opduiken naast de vijand. Wanneer haar strijdlust of snelheid niet genoeg zijn, maakt Scheherazade gebruik van de rest van haar team.

Als zoon van een Japanse zakenman heeft Oni het criminele leven achter zich gelaten om het Mayhem-team te versterken. Vanachter zijn mempo masker straalt Oni een indrukwekkende aura van pure angst uit, voordat hij vijanden afknalt met zijn pistolen.

Tenslotte is er Pierce Washington. De wannabe hiphop ster, geboren en getogen in Stillwater, sloot zich aan bij MAYHEM nadat Persephone zijn talenten mocht aanschouwen tijdens Devil’s Night en hem omdoopte tot Kingpin. Hoewel hij in elke situatie zijn trouwe machinegeweer bij de hand heeft, als het echt lastig wordt gebruikt Kingpin zijn onweerstaanbare muzikale talent om zijn vijanden een slaapliedje toe te zingen waar ze nooit meer wakker van worden.

Geen greintje genade, moreel flexibel en bij vlagen betrouwbaar; The Firing Squad is jouw team naar keuze.

Met behulp van de teleport-technologie van Mayhem, kun je jouw agents direct het gevecht in en uit teleporteren. Hierdoor kun je ‘on-the-fly’ tussen je agents schakelen, zodat de een rustig kan herstellen terwijl de ander zijn plek in het gevecht overneemt. Of je kiest juist voor de tactische switch tussen agenten, zodat je bij elk gevecht of elke missie altijd de beste agent uit je team kunt inzetten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.