Maak kennis met het meest explosieve trio uit Agents of Mayhem: The Bomb Shells

Agents of Mayhem

PC PlayStation 4 Xbox One
7.7

Goed

Maak kennis met het meest explosieve trio uit Agents of Mayhem: The Bomb Shells

Maak kennis met het meest explosieve trio uit Agents of Mayhem: The Bomb Shells

Laat je niet misleiden door het charmante uiterlijk van Joule, achter haar designer kleding schuilt namelijk een geniale robot ingenieur. Hierdoor is Joule niet alleen de koningin van de catwalk maar ook een ster wanneer het gaat om het bouwen van dodelijke turrets. Met haar Master Programmer abilitiy, is Joule de perfecte teamgenoot voor Rama. Rama is ’s werelds koploper als het gaat om immunologie, ze gebruikt haar Deadshot ability om haar vijanden neer te halen. Hoe beter haar boog opgeladen is, hoe preciezer haar schot is. Als Shield Buster breekt zij met bonusschade door schilden heen en lukt het haar om vijanden te raken die beschermd worden door verharde schilden. Een team is natuurlijk niet compleet zonder een voetbalgek. Redcard gebruikt zijn Hooliganwapen om zijn ongelukkige vijanden te grazen te nemen. Met zijn directe aanvallen weet hij stadions volledig te ontruimen. Wanneer de omstandigheden bar slecht zijn, en de enige oplossing is om met grof geschut te komen, dan is het moment aangebroken om de Bomb Shells in te schakelen!
Met behulp van de teleport-technologie van MAYHEM, kun je jouw agents direct het gevecht in en uit teleporteren. Hierdoor kun je ‘on-the-fly’ tussen je agents schakelen, zodat de een rustig kan herstellen terwijl de ander zijn plek in het gevecht overneemt. Of je kiest juist voor de tactische switch tussen agenten, zodat je bij elk gevecht of elke missie altijd de beste agent uit je team kunt inzetten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.