Mad Max krijgt Stronghold trailer

Mad Max krijgt Stronghold trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment en Avalanche Studios geven vandaag de Mad Max Stronghold trailer vrij. De trailer toont verschillende versterkte garnizoenen, of bolwerken, verspreid over de open wereld van het post-apocalyptische Wasteland. In deze nieuwe trailer bezoekt Max een aantal bolwerken waar hij verschillende interessante personages tegenkomt, waaronder Jeet, Gutgash, Pink Eye en Deep Friah. In een wereld waar Max het opneemt tegen zijn interne en externe vijanden, herbergen deze bolwerken essentiële stukjes van de puzzel die Max probeert op te lossen. Max bereidt zich voor om het op te nemen tegen de genadeloze Wasteland tyran, Scrotus.
Spelers worden volledig ondergedompeld in het dodelijke Mad Max universum als nooit tevoren door de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden aan de auto, snelle voertuigen actie, brute melee combat en een uitgestrekte woestijnlandschap, klaar om te ontdekken. Mad Max is verkrijgbaar op 3 september 2015 voor PlayStation 4, Xbox One en PC

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.