E3 trailer: Mad Max

E3 trailer: Mad Max

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag Mad Max aan, een nieuwe open-world third-person action game, waar spelers in de huid van Mad Max kruipen, een eenzame strijder in een woeste postapocalyptische wereld waar voertuigen de sleutel tot overleving vormen.
Mad Max release staat gepland voor 2014 en biedt dynamische, open-world gameplay, waarin spelers het opnemen tegen kwaadaardige bendes in wrede grond- en voertuiggevechten om te overleven in The Wasteland. Spelers worden uitgedaagd in verraderlijke missies, terwijl zij het gevaarlijke landschap moeten doorzoeken naar benodigdheden om het ultieme gevechtsvoertuig te bouwen.

“Max Max plaatst spelers direct achter het stuur van hun ultieme, zelf samengestelde voertuig om het gevecht aan te gaan in de open wereld boordevol actie van The Wasteland”, aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Production & Development, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Wij zijn erg blij om in samenwerking met Avalanche Studios spelers een next generation game ervaring te bieden die bestaat uit stevige gevechten en een dynamische strijd met voertuigen.

“Het afgelopen decennium hebben wij gewerkt aan het creëren van open-world ervaringen en dat heeft ons hiernaartoe geleid”, aldus Christofer Sundberg, mede-oprichter van Avalanche Studios en Chief Creative Officer. “The Wasteland is als locatie zeer geschikt voor de hoge mate van vrijheid die de speler wordt geboden, waar Avalanche Studios bekend om staat. Deze meedogenloze omgeving inspireerde ons tot het maken van een duistere en diverse ervaring waar rijden, vechten en op zoektocht gaan essentieel zijn om te kunnen overleven.”

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.