Mafia 3 krijgt Collector’s Edition

Mafia III

PC PlayStation 4 Xbox One
7.2

Goed

8.6

User Avg

Mafia 3 krijgt Collector’s Edition

Mafia 3 krijgt Collector’s Edition

Uiteraard kijken we hier niet echt van op. Mafia 3 krijgt een speciale Collector’s Edition. Niet alleen de game is te vinden in de doos, maar ook twee LP’s met de soundtrack alsook de score. Verder zijn er replica dog tags, litho’s, een art book, onderzetters en korting op de DLC die gaat komen.

– Mafia III: Official Soundtrack Van New Bordeaux: Deze 180 grams vinyl LP bevat een aantal van de grootste hit makers uit de jaren 60, waaronder Otis Redding & Carla Thomas, Sam Cooke, The Animals, en nog veel meer. De LP bevat een kijkje in de grotere in-game soundtrack die een eclectische mix van Rock, Rhythm and Blues en Pop afgezet tegen een achtergrond van oorlog, burgerlijke onrust, en maatschappelijke veranderingen die de jaren 1960 definieerde.

– Mafia III: Original Game Score: Deze 180 grams vinyl LP bevat de originele game score van Mafia III. Gecomponeerd door gamelegendes Jesse Harlin en Jim Bonney. Het is een door Rhythm & Blues geïnspireerde rondreis door een stad in de greep van de georganiseerde misdaad en corrupte autoriteiten, en vormt de muzikale achtergrond voor Lincoln Clays emotionele verhaal van verlies en wraak.

– Exclusive Collectible Art Prints: Twee litho’s van Playboy en de Alberto Vargas Estate die een uitgebreide collectie kunst vertegenwoordigen die spelers in-game kunnen ontdekken.

– The Art of Mafia III Collectable Art: Een 56-pagina visuele kijk op de creatie van New Bordeaux, een nieuwe game wereld gebaseerd op New Orleans in de zomer van 1968.

– Lincoln Clay Replica Dog Tags: “1960s US military issue” replicas. Dit zijn de tags van een geharde Vietnam veteraan die uit is op keiharde wraak tegen de Italiaanse maffia.

– Faux Leather Establishment Drink Coasters: Vertegenwoordigen de Paradiso Casino en in-game criminele vestigingen van Sammy’s. Dit zijn niet zomaar souvenirs, maar symbolen van Lincoln Clay’s motivatie voor wraak.

– Season Pass: Bevat de toekomstige post-release DLC tegen een gereduceerde prijs.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.