Magnum Sized Action trailer onthuld voor Agents of Mayhem

Agents of Mayhem

PC PlayStation 4 Xbox One
7.7

Goed

Magnum Sized Action trailer onthuld voor Agents of Mayhem

Seoul is overgenomen door LEGION. Aan de Agents de taak om met de hulp van de ARK-basisagenten Seoul van LEGION’s onderdrukking te bevrijden. Agents ingenieur Gremlin runt het R&D-lab. Gremlin is manisch positief en dankzij haar ondeugende nieuwsgierigheid voor machines ontwerpt zij MAYHEM’s dodelijkste wapens. Bijvoorbeeld de Gutterball Gun, die door middel van gigantische elektrische ballen alles op zijn pad vernietigd, maar ook de Cabbit Bomb, die vijanden in explosieve konijntjes veranderd. De gestoorde wapens van Gremlin zijn te vinden op verborgen locaties verspreid door de stad. Hoewel haar spullen niet altijd even goed zijn getest op veiligheid, is een groot spektakel gegarandeerd!

Vecht tegen Dr. Babylon en versla zijn luitenanten, zodat de onderdrukking van LEGION zal verzwakken. Lokaliseer en elimineer de troepen van LEGION, verwoest hun voorraadtrucks, red gevangengenomen wetenschappers of neem een van LEGION’s schuilplaatsen over en gebruik de intel om andere activiteiten vast te stellen. Overigens laat Dr. Babylon Agents niet zomaar ongestoord binnendringen dus wees op je hoede voor zijn maatregelen. Bij iedere aanval volgt een directe reactie van Dr. Babylon: zijn buitenposten zijn versterkt met Sniper Nests, barricades, mijnen en Mole Machines met extra troepen. Heeft hij een slechte dag, dan kun je zomaar het pure kwaad aanschouwen van het krachtige Doomsday wapen!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.