Major Nelson pakt Xbox One S uit en vergelijkt met Xbox One

Major Nelson pakt Xbox One S uit en vergelijkt met Xbox One

Als we ergens benieuwd naar zijn, is het hoe de veertig procent kleinere Xbox One S er in het écht (dus niet op een beursvloer) uitziet en hoe de vernieuwde console eruitziet in vergelijking met de originele. Major Nelson was te gast bij GameplayOnly en nam een Xbox One S mee om voor het oog van de camera uit te pakken.

https://www.youtube.com/watch?v=tgtKalT_HgM

Mocht je alles nog eens rustig en op een hogere resolutie willen bekijken, dan heeft CNET een aantal afbeeldingen online staan waarin de oude en nieuwe versie van de console side-by-side met elkaar vergeleken worden.

De Xbox One S ligt vanaf augustus in de winkel met een harde schijf van 500GB, 1TB of 2TB, in Amerika respectievelijk voor 299, 349 en 399 dollar. Voor die prijzen kunnen wij in Nederland waarschijnlijk het Dollar-teken veranderen in een Euro-teken.

Hardcore casual gamer en graphicshoer. Hartje racing/action/adventure met een voorliefde voor sfeer. Schrijft niet alleen zelf, maar eindredacteert ook stukjes van anderen. Daarnaast groot consument van films, series en chocolade(rozijnen).