Man in Engeland neergestoken voor GTA V

Man in Engeland neergestoken voor GTA V

Maandag op dinsdag stond een 23-jarige man in Engeland te wachten om tijdens de middernachtverkopen zijn exemplaar van Grand Theft Auto Five te bemachtigen. Lang mocht zijn geluk niet duren. Op weg naar huis is de man uit London namelijk bekogeld met een baksteen om daarna neergestoken te worden. Naast GTA V zijn ook zijn horloge en telefoon meegenomen door de laffe dader. De man ligt momenteel nog in het ziekenhuis maar is buiten levensgevaar. Of het motief echt draaide rondom de game of dat het puur toeval was, is nog niet bekend.

In Nederland verliep de launch over het algemeen goed, al moest de politie ingeschakeld worden bij de Media Markt in Amsterdam Noord. Daar werden displays omver gegooid door gamers die net wat te enthousiast waren. In Tilburg liep een rolluik bij Saturn flinke schade op en werden mensen vertrapt door gamers die nóg enthousiaster waren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.