Marvel’s Captain America: Civil War in LEGO Marvel's Avengers

Marvel’s Captain America: Civil War in LEGO Marvel's Avengers

Vandaag heeft Warner Bros. Interactive Entertainment een nieuwe video vrijgegeven van LEGO Marvel’s Avengers, met daarin de superhelden uit de recent verschenen Marvel’s Captain America: Civil War Character Pack. De Character Pack, gebaseerd op de langverwachte Marvel Studios film die vanaf 6 mei in de bioscoop draait, is exclusief beschikbaar als gratis download voor PlayStation 4 en PlayStation 3.
https://www.youtube.com/watch?v=gvdssnhCgoI
Superhelden die ooit verenigd waren, zijn nu verdeeld! Marvel’s Captain America: Civil War Character Pack vult de al zeer imposante lijst van superhelden in de game aan met negen speelbare personages uit de langverwachte blockbuster, zoals Agent 13, Black Panther, Captain America, Crossbones, Falcon, Iron Man (Mark 46), Scarlet Witch, War Machine en Winter Soldier. De pack bevat ook voor het eerst de Marvel Cinematic Universe versies van Black Panther en Crossbones, die beiden voor het eerst in een console videogame verschijnen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.