Master Chief bevestigt Halo 2: Anniversary Edition

Master Chief bevestigt Halo 2: Anniversary Edition

Er gaan al behoorlijk lang geruchten op het web rond rondom een Anniversary Edition voor Halo 2. Zo zou de game eind dit jaar moeten verschijnen (Halo 2 is in november 10 jaar oud) op de Xbox One. Nu lijkt er een bevestiging te zijn. Niemand minder dan Steve Downes, de stem van de Master Chief, heeft aangegeven dat we dit jaar inderdaad opnieuw met Halo 2 aan de slag kunnen gaan, dit keer in een nieuwe HD-versie. Net als de Anniversary van Halo: Combat Evolved zou de game geen standaard poetsbeurt krijgen, maar is de game helemaal opnieuw gebouwd.

http://www.youtube.com/watch?v=Zz6FNKawJBc

Daarnaast laat de man weten dat Halo 5 niet dit jaar gaat komen, die hoeven we pas in 2015 te verwachten. Downes liet niet weten op welke platformen Halo 2 gaat verschijnen. Hoewel 343 Industries nog niets heeft laten weten lijkt het er op dat Downes een goede bron voor Halo-informatie is.

Meer weten over Steve Downes? Wij spraken de man, dat lees je hier terug.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.