Meer dan 1.5 miljoen registraties voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Meer dan 1.5 miljoen registraties voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Square Enix kondigt vandaag aan dat Final Fantasy XIV: A Realm Reborn sinds de lancering twee maanden geleden al meer dan 1.5 miljoen spelers heeft geregistreerd. Dit aantal is behaald in Noord Amerika, Europa, Japan en PAL territoria op zowel PC als PlayStation 3. Tevens kondigt Square Enix aan dat het bètaprogramma voor PlayStation 4 zal starten op 22 februari 2014.

De eerste content update (patch 2.1) staat gepland voor release in december en zal enkele belangrijke updates bevatten waaronder Player vs. Player (PvP) battle arena, nieuwe kerkers, huizen voor spelers en meer. Tot slot is er vanaf deze week de mogelijkheid voor spelers om hun personages naar een andere wereld over te zetten via de World Transfer Service. Meer details over deze service zijn hier te vinden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.