Meer details GTA Online

Meer details GTA Online

Het hele internet ging even los om de nieuwe trailer van GTA Online. En zo langzamerhand komen er ook meer details binnen. Zo werd bekend dat GTA Online echt los zal staan van GTA V, en dat GTA Online daarom ook twee weken later, op 1 oktober om precies te zijn, zal lanceren. Wat we te zien kregen was content op de PlayStation 3. Toch is de PlayStation 3 versie niet anders dan de versie op de Xbox 360, volgens Rockstar zijn de verschillen eigenlijk niet te zien en aan te wijzen. De GTA Online zal dan ook hetzelfde eruit gaan zien als GTA V.

Op de vraag wat Rockstar met next-gen en GTA Online wilde, kwam het antwoord dat ze zich eerst goed gaan focussen op de current-gen versie, en dan wel zien wat er in de toekomst kan gaan gebeuren. De wereld zal voor 16 actieve spelers zijn, maar er bestaan honderdduizenden spelers in ‘een groter universum’, aldus Rockstar.

Daarnaast zullen er nog allemaal multiplayer-mogelijkheden zijn. Zo zal de game allemaal leaderboards bijhouden. Volgens Rockstar is er misschien een kleine download nodig, denk hierbij aan een activeringscode. Ook kun je je creatieve geest op de game loslaten, en missies zelf bedenken, of bijvoorbeeld een raceparcours uitzetten. Rockstar zal de beste makers uitlichten, en zelf ook met nieuwe content komen.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.