Bug in GTA Online maakt GTA V onspeelbaar

Bug in GTA Online maakt GTA V onspeelbaar

Gisteren is GTA Online live gegaan, al hebben nog maar weinig spelers in kunnen loggen in de online wereld die de game te bieden heeft. De servers van Rockstar kunnen het niet aan waardoor de game het meer niet doet dan wel. Gelukkig beloofde Rockstar gisteren al dat de ontwikkelaar bezig is met een oplossing. Erger is een bug in de game die ervoor zorgt dat wanneer je GTA Online hebt gespeeld, je geen missies meer kunt accepteren in de offline stand, in Grand Theft Auto V.

Omdat je geen nieuwe missies meer kunt accepteren, is er geen mogelijkheid om verder te komen in de game. Wanneer een speler na het optreden van de bug hun progressie op hebben geslagen, is de savegame momenteel onbruikbaar. Een grote fout die Rockstar snel op moet zien te lossen middels een update. De grootste problemen lijken zich voor te doen bij de PlayStation 3-versie van de game.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.