Meer info over Dedicated Servers in nieuwste Call of Duty

Meer info over Dedicated Servers in nieuwste Call of Duty

Voor de release werd er gezegd dat Call of Duty: Advanced Warfare dedicated servers zou krijgen voor de multiplayer modus. Nu de game uit is zijn de dedicated servers nergens te vinden wat vraagtekens oproept bij verschillende gamers. Nu er veel vragen zijn binnengekomen bij Sledgehammer Games hebben ze een antwoord gegeven:

We zijn al een aantal keer gevraagt over hoe het nu zit met de dedicated servers. Activision heeft dit eerder al gezegd: “Advanced Warfare zal servers bevatten die games kunnen hosten in data centra wereldwijd en op alle platformen. Ons doel is om jullie de beste Call of Duty ervaring te geven ongeacht je locatie en tijd.”

Geen concreet antwoord dus, meer een verwijzing. Echter hebben ze nog meer te melden, zoals bijvoorbeeld wat er in de komende update zit. Zo zal er een fix komen voor de prestige reset problemen, connectie optimalisatie en er komt een fix voor je win-lose ratio bij modi die met rondes werken.

Om de fans een beetje tegemoet te komen had Advanced Warfare afgelopen weekend Double XP. We zien liever dat de server problemen opgelost worden, Sledgehammer Games!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.