Resolutie nieuwe Call of Duty nog onzeker

Resolutie nieuwe Call of Duty nog onzeker

Ontwikkelaar Sledgehammer Games is nog niet zover om te zeggen op wat voor resolutie Call of Duty: Advanced Warfare zal draaien. In een interview zegt producer Mike Mejia dat de studio blij is in wat voor stadium de game nu is maar werkt nog altijd hard aan de game om het te verbeteren.

Hij zegt: “De game draait op 60 frames per seconde, zoals jullie verwachten.” Verder meld hij dat ze nog niet vrij willen geven op wat voor resolutie de game draait omdat ze nog steeds aan de game werken om alles te optimaliseren. “We zijn verder dan dat we een jaar geleden waren.” vervolgt hij, “We hebben nog steeds tijd om te optimaliseren, want we hebben nog een aantal maanden tot de release.”

De resolutie is nog niet helemaal duidelijk. Gelukkig zijn ze hard aan het werk om de game te tweaken voor de release in november. Toch hoopt iedereen dat de game een full hd resolutie krijgt, samen met 60 frames per seconde en de nieuwe engine die voor de game gebruikt is.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.