Metal Gear Survive krijgt datum

Metal Gear Survive

PC PlayStation 4 Xbox One
6.4

Gemiddeld

Metal Gear Survive krijgt datum

Metal Gear Survive krijgt datum

Het mocht even duren, maar Metal Gear Survive, de zombie spin-off van Metal Gear Solid, heeft een releasedatum gekregen. De game komt op 20 februari 2018 uit in Amerika. In Europe moeten we twee dagen langer wachten op de game. Bij ons ligt het nieuwe avontuur op 22 februari 2018 in de winkel. Dit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Wanneer je het spel voorziet van een pre-order krijg je de Day 1 Survival Pack Bonus. Hierin zitten extra’s om je personage aan te passen. Denk aan gouden wapens, extra gestures, verschillende kleuren voor een sjaal, extra facepaint, een ‘cardboard box helm’ en een Mother Base nameplate.

Wij gingen eerder al met de game aan de slag. In 2016 waren we nog niet echt onder de indruk. De speeldemo op de afgelopen Gamescom wist dit een beetje goed te maken.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.