Metro Exodus releasedatum onthuld #E32018

Metro Exodus releasedatum onthuld #E32018

Deep Silver en 4A Games hebben met trots nieuwe gameplaybeelden van Metro Exodus onthuld. De nieuwe gameplay-trailer werd gepresenteerd op de Microsoft E3 2018 persconferentie en toont hoe Artyom en zijn Spartans één groot, ‘sandbox’ survivalgebied binnendringen: het Wolga-gebied bij lente. Het Wolga-gebied bevat niet alleen het drainagebekken van de grootste rivier van Europa, de Wolga, maar ook gevaarlijke bandieten, een gestoorde religieuze sekte en woeste mutanten die vastbesloten zijn om van Artyom hun volgende maaltijd te maken. De langverwachte shooter verschijnt op 22 februari 2019 op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

4A Games heeft op indrukwekkende wijze een eigen draai gegeven aan het landschap van de Oost-Europese vlaktes, inclusief de overstroomde resten van dorpen en fabrieken waar het leven 25 jaar eerder voorgoed veranderde. Wat zullen de Spartans vinden? Zullen ze de uitdagingen van de regio overleven?

“4A is er bijzonder trots op dat we 4K-gameplay van een van onze enorme open levels exclusief op ’s werelds grootste videogame-evenement konden tonen”, zei Andriy Prokhorov, Creative Director en medeoprichter van 4A. “We kunnen niet wachten om de komende maanden meer van Artyoms reis te onthullen.”
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.