Metro: Last Light in september naar Mac en Linux

Metro: Last Light in september naar Mac en Linux

Heb je Metro: Last Light nog niet gespeeld? Zonde! Hoewel de game niet onder de beste omstandigheden is ontwikkeld, bleek het vervolg op Metro 2033 geen slechte game te zijn. Auke gaf de game een 85 tijdens haar release. Om meer gamers aan te kunnen spreken brengt 4A Games de game volgende maand, op 10 september om precies te zijn, ook naar Mac en Linux.

Op beide platformen zal de game Steam Play ondersteunen en krijgt de game dezelfde DLC als dat eerdere releases kregen. De Season Pass, Faction Pack DLC en Tower Pack DLC zijn vanaf de release meteen beschikbaar op de Mac. De volgende uitbreidingen, Developer Pack en Cronicles Pack verschijnen op Steam en in de App Store wanneer deze ook verschijnen op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.