Metro Redux launch trailer onthuld

Metro Redux launch trailer onthuld

Metro Redux is vanaf vrijdag 29 augustus verkrijgbaar, en dat vieren we met een launch trailer! Metro Redux is hard op weg om een van de meest geanticipeerde releases uit de historie van Deep Silver te worden. De Redux games behalen beiden een solide 60 fps op zowel Xbox One als PlayStation 4. Beide games kunnen zowel in ‘Spartan’ als ‘Survival’ mode worden gespeeld, en ‘Ranger’ mode is beschikbaar voor de ultieme, hardcore uitdaging. Verder zal Metro: Last Light Redux alle tot op het heden vrijgegeven DLC bevatten. Samen bevatten de Redux games tientallen uren aan gameplay.

Metro Redux zal verkrijgbaar zijn als krachtige retail bundel. Metro 2033 Redux en Metro: Last Light Redux zullen daarnaast ook elk afzonderlijk verkrijgbaar zijn als download voor zowel PC als console.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.