GameParty speelt Metro Redux! [Update]

GameParty speelt Metro Redux! [Update]

Momenteel speelt Fabiano Metro: Redux, de collectie die verbeterde versies van Metro 2033 en Metro: Last Light naar de PlayStation 4, Xbox One en PC brengt. Met zestig frames per seconde, een verbeterde grafische look en alle DLC is Metro: Redux een mooi pakket voor de personen die bekend zijn met de franchise, alsook nieuwkomers. Is het iets voor jou? Misschien kom je er tijdens de livestream achter!

Update:

Op dit moment word het PlayStation Network geteisterd door DDOS-aanvallen van een groep dat zichzelf Lizard Squad noemt. PlayStation Network gebruikers krijgen steeds vaker error code 8002a240 te zien (Kan niet verbinden) waardoor het helaas niet mogelijk is om te streamen. De stream zal op een later tijdstip of andere datum gehouden worden. Stay Tuned!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.