Microsoft geeft informatie persconferentie E3

Microsoft geeft informatie persconferentie E3

Microsoft is al maanden bezig met de E3. Daarom komen ze nu met informatie. De E3 begint voor Microsoft wederom met de persconferentie. Deze zal plaats gaan vinden op zondag 10 juni, 22.00 Nederlandse tijd. Microsoft geeft aan dat er nieuwe trailers zijn voor reeds aangekondigde games, alsook een hoop nieuwe titels. De conferentie zal geheel live te volgen zijn via het Xbox-kanaal op Mixer. Uiteraard zal het ook via Twitch te bekijken zijn.

Op maandag zal de derde aflevering van Inside Xbox live opgenomen worden vanuit Los Angeles. Ook hierin zal Microsoft nieuwe aankondigingen doen en demo’s geven van games. Daarnaast zijn er interviews met ontwikkelaars en kun je prijzen winnen. Vanaf dinsdag zal Microsoft de gehele E3 blijven streamen.

Mensen die tickets weten te bemachtigen voor Xbox FanFest E3 2018 krijgen de mogelijkheid om bij de persconferentie te zijn. Microsoft stelt duizend stoelen beschikbaar voor fans om alles van dichtbij mee te maken.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.