Microsoft Nederland repareert buitenlandse Xbox One consoles

Microsoft Nederland repareert buitenlandse Xbox One consoles

Heb jij de Xbox One nog niet durven importeren omdat je garantie dan via Duitsland loopt? Geen nood, vanaf nu is het mogelijk om met je kapotte Xbox One bij Microsoft Nederland aan te kloppen. De website 3nter bracht dit nieuws naar buiten. Wanneer je jouw Xbox One kapot aan gaat bieden bij Microsoft, krijg je de volgende melding.

Console reparaties zijn beschikbaar zonder kosten via de standaard garantie vervaldatum van feb 11, 2016. Garantieclaim indienen: Tot en met de standaardvervaldatum van de garantie op feb 11, 2016 worden hardwaredefecten aan dit apparaat kosteloos vervangen.

De drempel om te importeren lijkt nu compleet verdwenen. Het apparaat is regio-vrij, kan later op de Nederlandse Marketplace gezet worden en heeft gewoon garantie in ons land. Duitsland, we komen er aan!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.