Microsoft presenteert Xbox Inside vanaf 10 maart

Microsoft presenteert Xbox Inside vanaf 10 maart

Met veel plezier kondigt Microsoft aan dat Inside Xbox op 10 maart om 21.00 uur (CET) voor het eerst wordt uitgezonden. Met dit gloednieuwe programma houden ze alle fans op de hoogte van alle nieuwtjes en informatie over de games. In het live uitgezonden programma hoor je niet alleen de nieuwste aankondigingen, maar neem je ook een kijkje achter de schermen bij Team Xbox. Ze vertellen je wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen van games en geven je een overzicht van de beste games en functies van de maand. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat Inside Xbox Microsoft de gelegenheid geeft om naar jullie, de community, te luisteren.

Alle content wordt in 4K/UHD gestreamd via de ondersteunde diensten en platforms. Je kunt Inside Xbox bekijken waar en hoe je maar wilt, bijvoorbeeld via Mixer.com/Xbox, YouTube.com/Xbox, Twitch.TV/Xbox en Facebook.com/Xbox.

Inside Xbox sluit aan op de visie die Microsoft al jaren uit wil dragen: bij Team Xbox geloven ze in transparantie, interactie en een echte dialoog met de fans. Dat hebben ze eerder laten zien met programma’s als feedback.xbox.com en Xbox Insider, en bijvoorbeeld ook met de inspanningen voor Gaming For Everyone.
Wil je die 1v4-overwinning in PUBG met ons delen? Of pronken met de schatten die je hebt verzameld in Sea of Thieves? Heb je vragen voor mensen die ze gaan interviewen? Wil je feedback geven of de presentatoren even (vriendelijk) de waarheid zeggen? Stuur dan een berichtje via #insidexbox op Twitter, Facebook of Instagram. Misschien wordt jouw bijdrage wel geselecteerd door vrienden Rukari Austin en Alex Hebert bij de speciale community-desk.

En om te bewijzen dat ze jouw input echt op prijs stellen, geven ze ook een hoop gratis spullen weg. Er zijn niet alleen prijzen en cadeaus voor deelnemers, maar ook geweldige MixPot-prijzen, dus zorg ervoor dat je Mixer-account is verbonden met je Microsoft-account.

De show wordt gepresenteerd door bekende Xbox-namen als Larry Hryb, Graeme Boyd, Jeff Rubenstein, Alex Hebert en Lydia Ellery.

In deze eerste aflevering vormen ze de stoere bemanning van een schip dat is volgeladen met content. Het team van Rare vertelt over de enthousiaste spelersreacties op Sea of Thieves en legt uit wat het uitgangspunt was bij het ontwerp van de game. Ook gaan ze in op wat ze hebben gedaan met alle feedback op de bèta en geven ze fans een geweldig voorproefje van de avonturen die zullen volgen na de release.

Verder brengen ze je alle nieuwtjes over Xbox Game Pass, en hoor je als eerste welke consolefuncties er binnenkort aankomen. En alsof dat nog niet genoeg is, gaan ze wat goud smeden (ja, echt waar) en verwelkomen ze twee oude vrienden (de ene van vlees en bloed en de andere van plastic). Ten slotte praten ze met Nico Bihary, Executive Producer van Microsoft Studios, over Player Unknown’s Battlegrounds, en over hoe het is om het meest omstreden personage van Far Cry 5 tot leven te laten komen.

Microsoft hoopt dat Inside Xbox een geweldig maandelijks community-evenement wordt. Hopelijk maken ze je enthousiast over alle nieuwe ontwikkelingen en releases en vormen de nieuwe rubrieken en content een mooie aanvulling op je game-hobby.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.