Xbox One op 8 november?

Xbox One op 8 november?

Nee, natuurlijk niet in Nederland. We hebben het over de andere landen die de Xbox One wél dit jaar nog krijgen. Sony heeft tijdens haar persconferentie op de Gamescom laten weten dat de console hier op 29 november in de winkel ligt, maar Microsoft heeft nog steeds geen officiële datum naar buiten laten komen. Volgens de nieuwste geruchten ligt de console op 8 november in de winkels, een week voor de Amerikaanse release van de PlayStation 4, die daar op 15 november verschijnt.

Hoewel Microsoft nog geen bevestiging heeft gegeven, blijkt het bedrijf achter de schermen al druk bezig te zijn voor een uitgebreide launch op diezelfde 8 november. Een marketing medewerker van de grote retailer Walmart heeft een interne e-mail ontvangen om een eventuele nachtelijke opening te bespreken. De nacht van 7 op 8 november.

Het blijft natuurlijk nog steeds speculeren, maar het zal niet lang meer duren voordat Microsoft met een antwoord gaat komen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.