Middle-earth: Shadow of Mordor opvolger gelekt, verschijnt reeds in augustus

Middle-earth: Shadow of War

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

5

User Avg

Middle-earth: Shadow of Mordor opvolger gelekt, verschijnt reeds in augustus

Middle-earth: Shadow of Mordor opvolger gelekt, verschijnt reeds in augustus

De game is nog niet aangekondigd, maar dat houd een winkel niet tegen om de sequel op Middle-earth: Shadow of Mordor al aan te prijzen. Dit weekend poste winkel Target op hun webshop plots out of the blue een pre-order pagina voor Middle-earth: Shadow of War, de langverwachte sequel op één van de best onthaalde nieuwe games van deze consolegeneratie. Target haalde uiteraard erg snel de pagina terug offline, maar het kwaad is geschied en de game is gelekt ruim voor de grote onthulling die uitgever Warner Brothers in gedachten had.

Wat weten we dankzij het lek op de site van Target reeds? De releasedatum bijvoorbeeld. Op 22 augustus reeds ligt de game in de rekken voor Xbox One en PlayStation 4. Op verhalend vlak zet de game de strijd tegen Sauron verder en zullen de ringwraiths centraal staan als vijanden. Als speler zal je zelf een ring of power kunnen smeden en met behulp van je eigen Orc-leger de strijd om Mordor aan gaan. Naast de gewone game zal je ook een Gold Edition van 99 Euro kunnen kopen die vier uitbreidingen bevat die nieuwe personages, wapens en verhaallijnen aan de game toevoegd. Uiteraard zullen deze ook apart of via een season pass gekocht kunnen worden zodra ze verschijnen.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.