Sea of Thieves Technical Alpha-update 0.1.1 verschijnt dit weekend

Sea of Thieves

PC Xbox One
8

Sterk

Sea of Thieves Technical Alpha-update 0.1.1 verschijnt dit weekend

Sea of Thieves Technical Alpha-update 0.1.1 verschijnt dit weekend

Sea of Thieves bevindt zich ver in de Technical Alpha fase en dit weekend breidt Rare de nieuwste content uit met Update 0.1.1: Taming New Seas.

Met de nadruk op betrokkenheid en feedback van de community nodigt Rare spelers eerder uit dan ooit tevoren. Dit ging van start met de Technische Alpha in december vorig jaar en Technical Alpha-update 0.1.0: The Quest for Gold, waarin spelers nieuwe instrumenten en matchmaking mogelijkheden kregen. De update van dit weekend, 0.1.1: Taming New Seas, introduceert elementen die de manier waarop spelers de game ervaren verandert: zwaartekracht, implementatie van het voyage systeem, nieuwe regio’s en eilanden, en maniakale bewapende skeletten, om er een aantal te noemen! Het betekent ook dat er meer van onze Sea of Thieves Insiders worden uitgenodigd om de verraderlijke wateren te ontdekken.

Gezien Sea of Thieves nog flink in ontwikkeling is, zullen er aanvullende technische Alpha Updates komen en zullen ze steeds meer spelers uitnodigen naarmate ze verder gaan met deze fase.

Bij elke technische Alpha Update voor Sea of Thieves, nodigen ze dus meer van de Insiders uit om te helpen met het testen van de game- en het is niet te laat om mee te doen! Schrijf je vandaag nog in als potentiële tester.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.