Middle-earth: Shadow of Mordor story trailer – Sauron's Servants

Middle-earth: Shadow of Mordor story trailer – Sauron's Servants

Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions hebben de Shadow of Mordor Story Trailer – Sauron’s Servants vrijgegeven. Talion is uit op oorlog met Saurons dienaren, de Black Captains, die de Ranger dwongen de moord op zijn zoon en vrouw te aanschouwen.

Middle-earth: Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand. Middle-earth: Shadow of Mordor verschijnt op 3 oktober 2014 voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze Gamescom preview.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.