Middle Earth: Shadow of Mordor's DLC voegt speelbaar vrouwelijk personage toe

Middle Earth: Shadow of Mordor's DLC voegt speelbaar vrouwelijk personage toe

Middle-Earth: Shadow of Mordor heeft een gratis DLC gekregen waarin een, speelbaar, vrouwelijk personage is toegevoegd en je een hogere moeilijkheidsgraad kan krijgen. Het nieuwe DLC heet ‘The Power of Defiance’ en komt uit op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Helaas zullen de PlayStation 3 en Xbox 360 gamers zonder moeten doen.

Door middel van de ‘Test of Defiance Challenge Mode’ kun je de game moeilijker maken. Deze modus beperkt de wraith-krachten van de speler namelijk en verwijdert ook nog eens de optie om bij een dreigende genadeslag te herstellen door deze te pareren.

Wat door The Power of Defiance ook wordt toegevoegd is de mogelijkheid om het spel juist makkelijker te maken met een nieuwe rune. Hiermee krijgen gamers, eenmalig, een tweede kans om zichzelf te redden als ze dood dreigen te gaan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.