Middle-earth: Shadow of War toont Shelob

Middle-earth: Shadow of War

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

5

User Avg

Middle-earth: Shadow of War toont Shelob

Middle-earth: Shadow of War toont Shelob

Tijdens het Middle-earth: Shadow of War-forum op Comic Con Interational: San Diego, onthulde Warner Bros. Interactive Entertainment een gloednieuwe storytrailer met Shelob, een van de meest iconische en machtige schurken in Middle-earth.

In de trailer zie je hoe Shelob, een oude geest der duisternis, een menselijke vorm aanneemt om Talion de kans te geven het lot van Middle-earth te bekijken. Celebrimbor spoort Talion aan om haar voorspelling te wantrouwen, zelfs wanneer het lot van Minas Ithil en de mensenwereld aan een zijden draadje hangt.
Gesitueerd tussen The Hobbit en The Lord of the Rings in, is Middle-earth: Shadow of War een actie-RPG in een open wereld die het oorspronkelijke verhaal vervolgt van Middle-earth: Shadow of Mordor. Je komt terecht in een rijkere, persoonlijkere en uitgebreide wereld vol epische helden en schurken, beroemde locaties, originele vijanden, nog meer persoonlijkheden en een nieuwe cast van personages met gloednieuwe verhalen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.