The Elder Scrolls Online: Journey to Summerset video update

The Elder Scrolls Online: Summerset

PC PlayStation 4 Xbox One

The Elder Scrolls Online: Journey to Summerset video update

The Elder Scrolls Online: Journey to Summerset video update

Vorige maand kondigde Bethesda Softworks Summerset aan, het volgende hoofdstuk in ZeniMax Online Studio’s prijswinnende open-wereld saga, The Elder Scrolls Online (ESO). En nu hebben ze een nieuwe gameplay video vrijgegeven die spelers een rondleiding geeft op dit majestueuze en mysterieuze land.
In ESO: Summerset verkennen spelers de thuisbasis van de High Elves voor het eerst sinds The Elder Scrolls: Arena uit 1994, om een gloednieuw land vol spannende avonturen, onheilspellende schaduwen en magnifieke locaties te ontdekken in een enorm gebied. Met een episch hoofdverhaal, nieuwe vaardigheden, terugkerende vijanden en heel wat meer is ESO: Summerset een avontuur om niet te missen.

Voor het eerst in de geschiedenis is het eiland Summerset geopend voor het grote publiek door de verordening van Koningin Ayrenn. Nieuwkomers kunnen weelderige bossen, tropische lagunes en eeuwenoude koraalgrotten verkennen. Dit nieuwe gebied is zelfs nog groter dan Vvardenfell uit het hoofdstuk Morrowind van vorig jaar. Bezoek de mysterieuze Psijic Order, een geheim vennootschap van magiërs op het eiland Atraeum, voor een nieuwe skill line en krachtige vaardigheden. Avonturiers hebben ook de mogelijkheid om de hoogste piek van Summerset naar de stad Cloudrest te beklimmen en zich te verenigen om vijanden aan te pakken in een uitdagende proef met 12 spelers.

The Elder Scrolls Online: Summerset is vanaf 21 mei verkrijgbaar voor pc/Mac en vanaf 5 juni voor PlayStation 4 en Xbox One.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.