Milestone kondigt season pass en DLC-plan voor Gravel aan

Gravel

PC PlayStation 4 Xbox One
7

Goed

Milestone kondigt season pass en DLC-plan voor Gravel aan

Milestone kondigt season pass en DLC-plan voor Gravel aan

Milestone kondigt de Gravel Season Pass aan. Deze biedt toegang tot 5 premium DLC-pakketten, die van februari tot juni zullen verschijnen. Hieronder meer informatie over het DLC-plan.

Voor spelers die grenzeloos willen genieten, biedt de Gravel Season Pass toegang tot 5 DLC-pakketten, met daarin een totaal van 12 nieuwe voertuigen, 10 checkpointtracks, 3 nieuwe Wild Rush-circuits en 2 nieuwe Off Road Career Events. Genoeg om de race-honger van zelfs de meest veeleisende off-road-racingfans te stillen. De Gravel Season Pass en Gravel Special Edition, bestaande uit de volledige game en de Season Pass, zijn als pre-order verkrijgbaar vanaf 27 februari 2018 voor PS4 en Xbox One.

Naast de DLC-pakketten van de Season Pass, verschijnt ook gratis nieuwe content, die spelers hun wagenpark laten uitbreiden met exclusieve nieuwe voertuigen. De eerste twee freemium-DLC’s zijn Gravel Free car Bowler Bulldog en Gravel Free car Acciona. De Gravel Free car Bowler Bulldog DLC is speciaal bedoeld voor liefhebbers van vierwielaandrijving en biedt toegang tot het eerste, exclusieve voertuig dat vanaf 7 maart gratis te downloaden is. The Bulldog is één van de nieuwste creaties van het Britse Bowler. Deze krachtpatser maakt je off-road-ervaring nog spannender en meeslepender. Het perfecte voertuig om je kunnen mee te bewijzen! Als je denkt dat een elektrische motor een beperking is, zal de Gravel Free car Acciona DLC met zijn verbluffend krachtige voertuig je snel van gedachten doen veranderen. Acciona, het eerste en enige elektrische voertuig dat meedoet aan de zwaarste off-road-races ter wereld, pronkt met al zijn “energie” in de Gravel-races. Acciona is vanaf 21 maart te downloaden.

Informatie over de andere DLC-pakketten wordt later onthuld.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.